Voor welke ondernemer of onderneemster?

Ben jij een ambitieuze ondernemer of onderneemster? Wil jij meer bereiken in het leven en een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij?

Ondernemers zijn bijzondere mensen die het avontuur van het leven aangaan. Uitdagingen niet uit de weg gaan, creatief zijn en oplossingsgericht denken, gedreven door vrijheid en voluit gaan voor hun passie. Daar heb ik grote bewondering voor!

Doorheen mijn eigen ervaring als ondernemer en coach heb ik ook ervaren hoe ondernemers zichzelf beperken en zodoende een matig leven leiden, zowel op privé als op professioneel vlak.

Ik ben overtuigd dat dit anders kan en dat je daarbij een vertrouwde en ervaren sparring partner moet hebben om inzicht te verkrijgen in je patronen en doortastend acties te nemen voor duurzame resultaten.

Ervaar jij dat er meer in je zit dan dat je vandaag laat zien? Zit je vast in bepaalde patronen? Heb je een succesvol leven en wil je er nog meer uit halen?

Het maakt niet uit of je een startende ondernemer, een KMO zaakvoerder of eigenaar van een multinationaal bedrijf.  De rode draad is dat JIJ eigenaarschap neemt over je leven en dat je erkent dat je meer uit het leven wil halen.

Ik werk enkel met ondernemers en onderneemsters die ook bereid zijn om geconfronteerd te zijn en een doorbraak willen bereiken. Mijn aanpak is stimulerend, inspirerend en hartelijk. Anderzijds ben ik ook confronterend en hou ik niet van valse excuses.

Natuurlijk zal er weerwerk zijn en dat is ook de bedoeling. Dat zijn groeipijnen en geeft aan dat we in de goede richting evolueren. Als je een duurzame transformatie wil bereiken en bereid bent om jou te engageren, ben je bij mij op het juiste adres!