Mijn aanpak als coach

HANDS-ON ONDERNEMERSERVARING, STRATEGISCH KLANKBORD & PERSOONLIJKE GROEI

 

Ik coach niet volgens een boekje of bepaalde methodiek, maar eerder met een flexibele toolbox in functie van de situatie. Wat mij drijft is duurzame impact. De manier waarop is geen doel op zich. Zowel ervaren als startende ondernemers kunnen terecht in mijn coachingtrajecten.

Mijn aanpak is een verzameling van mijn diverse ervaringen en opleidingen, namelijk NLP-master practitioner, ondernemerscoach van meer dan 300 start-ups en groeibedrijven, actief lid in diverse raden van bestuur, oprichter van verschillende bedrijven, facilitator van workshops en ondernemerschapsprogramma’s, spreker en trainer over ondernemerschap, actieve deelname aan talrijke bijzondere ervaringen voor persoonlijke ontwikkeling.

Ik geloof 100% in de kracht van coaching voor ondernemers en persoonlijke groei, daarom blijf ik steeds investeren in mezelf. Zowel op vlak van persoonlijke levensstijl laat ik me coachen om me fitter en lichamelijk krachtig te voelen. Mijn mindset en coachingtechnieken verfijn ik ook door te investeringen in diverse opleidingen en persoonlijke coaching. 

Meer weten over mijn parcours :  https://www.linkedin.com/in/vincent-de-coninck-86900421/

Persoonlijk Coachingtraject

  • Minimaal engagement van 6 maanden

  • Sessies en opdrachten variëren in functie van de noden en dynamiek

  • Doorgaans zullen we om de 3 weken een sessie hebben van 60 min

  • De trajecten zijn enkel offline, buiten al wandelend in de natuur.

Alvorens we van start kunnen gaan moeten we ook zien of er een klik is tussen ons is. Zowel jij als ikzelf moeten voluit willen gaan voor een samenwerking.  Tijdens dit gesprek (1u) bespreken we jouw doelstellingen alsook de mogelijke samenwerking. 

Ben jij bereid om het beste uit jezelf te halen en hiervoor te investeren?